Business Hi-Tech

ZF Mobilio ’16: Care este impactul echipamentelor mobile şi al aplicaţiilor în business

ZF Mobilio ’16: Care este impactul echipamentelor...

Autor: Adrian Seceleanu

13.05.2016, 00:05 426

Ediţia cu numărul cinci a conferinţei ZF Mobilio, care va avea loc luni, 16 mai, la hotelul Radisson din Bucureşti, va avea drept principal focus evaluarea impactului generat în business de echipamente, tehnologii şi aplicaţii mobile, dar şi a perspectivelor pentru anii următori.

În deschiderea conferinţei, Cătălin Marinescu - preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) - va prezenta cele mai recente date, de la finalul anului 2015, privind evoluţia pieţei de comunicaţii mobile şi va discuta despre impactul gadgeturilor şi aplicaţiilor în industrie. În a doua parte a zilei, Bogdan Chiriţoiu - preşedintele Consiliului Concurenţei - va fi prezent în cadrul evenimentului pentru a discuta despre impactul noilor tehnologii asupra competiţiei din diferite sectoare ale economiei, dar şi despre eventuala necesitate de schimbare a cadrului de reglementare. Gradul de adopţie a noilor tehnologii în mediul de business este o temă care va fi abordată în cadrul conferinţei alături de reprezentanţi ai operatorilor de comunicaţii mobile Digi Mobil, Orange, Telekom şi Vodafone.

Agenda evenimentului este disponibilă aici.

Pentru mai multe detalii despre eveniment accesaţi zf.ro/conferinte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO