Zitec ţinteşte creşterea afacerii locale cu minimum 10%, la peste 5 mil. euro, în 2016

17 mar 2016 Autor: Oana Stupinean

Alexandru Lăpuşan, Zitec:

Anul 2015 a însemnat încă un an de creştere pentru Zitec, în principal datorită diversificării tehnologiilor utilizate, creşterii volumului serviciilor de online marketing şi atragerii de clienţi mari în portofoliu

Zitec, producătorul local de aplicaţii online, controlat de antreprenorul Alexandru Lăpuşan, ţinteşte anul acesta o creştere a veniturilor de cel puţin 10%, urmând să atingă astfel pragul de 5 milioane de euro cifră de afaceri.

„Pentru anul acesta ţintim tot o creştere de două cifre procentuale pentru Zitec. Pentru zona de marketing online ne dorim o creştere a veniturilor din servicii de minimum 20%“, a spus Lăpuşan, CEO şi fondator al Zitec.

Anul trecut, compania locală a avut afaceri de 4,5 milioane de euro, în creştere cu circa 35% faţă de 2014. Majoritatea veniturilor Zitec provin din dezvoltarea software, serviciile de marketing online contribuind anul trecut 15% din afacerile totale.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.03.2016

 
Cuvinte cheie:
crestere
, afaceri
, locale
, venituri
, producator
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide