Business Hi-Tech

Zvonurile sunt confirmate - oferta iPhone de la Vodafone România: cât costă, ce model e disponibil, şi cine îl poate cumpăra “la reducere”

Zvonurile sunt confirmate - oferta iPhone de la Vodafone România: cât costă, ce model e disponibil, şi cine îl poate cumpăra “la reducere”
21.07.2010, 14:36 233

Vodafone, numărul doi pe piaţa locală telecom, oferă momentan unsingur model al telefonului mobil Apple iPhone, respectiv modelul3GS cu o capacitate de 16 GB, disponibil în două culori, alb şinegru.

Clienţii persoane fizice pot achiziţiona telefonul doar dacăsemnează un contract nou, telefonul nefiind disponibil în cazulprelungirii unui abonament existent. Clienţii noi care semnează uncontract cu Vodafone vor plăti pentru mobil între 249 şi 449 deeuro, în funcţie de abonamentul ales. Clienţii rezidenţiali trebuiesă meargă într-un magazin al Vodafone, pentru a semna un contractprin care se comandă telefonul şi pentru a achita 20% din valoareaacestuia. Telefonul este livrat în 48 de ore, moment în care seachită şi diferenţa de preţ.

Clienţii-companii pot achiziţiona Apple iPhone şi dacă semneazăcontracte noi şi dacă prelungesc un abonament existent.

Companiile care prelungesc un contract existent dar nu activeazăşi o opţiune de internet pe mobil vor plăti între 475 şi 483 deeuro, în funcţie de abonamentul pe care îl au.

Clienţii companii care prelungesc un abonament existent daractivează şi o opţiune de internet pe mobil vor plăti între 249 şi449 de euro, în funcţie de planul tarifar. Şi clienţii noi companiivor plăti între 249 şi 449 de euro, în funcţie de planul tarifarpentru un iPhone.

Toate preţurile menţionate din oferta Vodafone includ TVA.

Datele au fost obţinute prin e-mail şi telefon de lareprezentanţii de vânzări ai Vodafone. Reprezentanţiidepartamentului de comunicare al Vodafone nu au răspunsîntrebărilor ZF pe această temă.

Telefonul Apple nu este listat în oferta operatorului de pepagina web.

Orange România, numărul unu pe piaţa locală telecom, rămâne însăpartenerul exclusiv al Apple pe piaţa locală. Orange nu mai aremomentan pe stoc Apple iPhone 3Gs cu capacitatea de 16 GB. Untelefon Apple iPhone 3Gs cu capacitate de 8 GB are la Orangepreţuri pornind de la 99 de euro (TVA inclusă).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO