Business Internaţional

Administraţia Trump, pe muchie de cuţit: Purtătorul de cuvânt al echipei juridice a preşedintelui şi-a dat demisia

Administraţia Trump, pe muchie de cuţit: Purtătorul de...

Autor: Mircea Olteanu

21.07.2017, 10:29 185

Corallo era purtătorul de cuvânt al lui Marc Kasowitz, un consilier legal angajat să-i servească drept avocat privat preşedintelui SUA, Donald Trump, în timp ce procurorul special Robert Mueller investighează posibile legături între echipa de campanie a liderului de la Casa Albă şi Rusia.

Presa relatează că Mark Corallo nu ar fi fost de acord cu presupusa strategie a avocaţilor lui Trump de a discredita ori submina echipa care coordonează ancheta.

Corallo este considerat drept un apropiat al procurorului special Robert Mueller, care coordonează ancheta privind ingerinţele Rusiei, potrivit site-ului Politico.

Cotidianul The New York Times relatează că echipa de avocaţi care îl reprezintă pe Trump ar încerca să găsească căi de discreditare a anchetei coordonate de Mueller, analizând trecutul juriştilor angajaţi de el în căutare de posibile conflicte de interese.

În mod similar, într-un material publicat de cotidianul The Washington Post se afirmă că avocaţii lui Trump ar încerca să limiteze ori submineze ancheta, inclusiv prin căutarea unor posibile conflicte de interese în interiorul echipei lui Mueller.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO