Business Internaţional

Alex Cruz, directorul executiv al British Airways, nu va demisiona în urma haosului provocat pe aeroporturile din Londra

Alex Cruz, directorul executiv al British Airways, nu va...

Autor: Corina Zamfir

29.05.2017, 18:28 90

Alex Cruz, directorul executiv al British Airways (BA), anunţă că nu va demisiona în urma haosului provocat pe aeroporturile din Londra după căderiea sistemului informatic al companiei, scrie BBC.

A fost vorba despre o supratensiune care "a durat doar câteva minute", iar sistemul de back-up nu a funcţionat în mod corespunzător, susţine el.

"Sistem de back-up a fost restaurat după câteva ore, iar în ceea ce priveşte unele modificări hardware ... ne vom asigura că nu se va întâmplă din nou ", a declarat Alex Cruz.

El a mai spus că întreruperea zborurilor nu are nicio legătură cu reducerea costurilor şi nici cu personalul tehnic care este externalizat din Marea Britanie în India.

Alex Cruz şi-a cerut scuze faţă de cei 75.000 de pasageri afectaţi din peste 170 de aeroporturi şi a asigurat că două treimi din pasagerii BA vor ajunge la destinaţiile lor până la sfârşitul zilei.

Nu a existat nicio dovadă a unui atac cibernetic, a adăugat el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO