Business Internaţional

Angela Merkel păstrează tăcerea despre atentatul de la Munchen

Angela Merkel păstrează tăcerea despre atentatul de la...

Autor: Mediafax

23.07.2016, 11:05 208

"Niciun cuvânt din partea Angelei Merkel: în timp ce întrega Germanie este preocupată, cancelarul păstrează tăcerea", titrează publicaţia Focus.

"Cancelarul Merkel a analizat întotdeauna lucrurile şi a ales cu grijă cuvintele. Într-o situaţie precum cea de vineri, nu ajută pe nimeni ca şeful Guvernului să facă speculaţii. Însă nu trebuie nici să lase oamenii singuri", scrie Focus, explicând că Merkel ar fi putut să declare măcar că este întristată sau şocată.

"Nici măcar până sâmbătă dimineaţă, Merkel nu a făcut nicio declaraţie despre atacul comis vineri seară", soldat cu nouă morţi, concluzionează Focus.

Guvernul Angela Merkel va organiza sâmbătă o reuniune a Consiliului pentru Securitatea Naţională, după atentatul de la Munchen, soldat cu cel puţin nouă morţi. Peter Altmaier, un consilier al Angelei Merkel, a anunţat că gândurile cancelarului german sunt alături de victimele atacului. Almeier a lăudat intervenţia Poliţiei din Bavaria, precizând că nu este exclusă nicio ipoteză.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO