Business Internaţional

Aplicaţia de servicii alternative taximetriei Uber ar putea intra pe piaţa din Bulgaria

Aplicaţia de servicii alternative taximetriei Uber ar...

Autor: Daniela Stoican

07.08.2014, 00:00 389
Dezvoltatorul Uber, aplicaţia care permite aproape oricui să ofere servicii alternative taximetriei, de partajare a călătoriilor cu maşina şi închirieri de maşini, se pregăteşte să intre pe piaţa din Bulgaria, scrie Dnevnik.bg. Potrivit reţelei de socializare de business LinkedIn şi site-ului companiei, Uber intenţionează să angajeze un inginer de software, un director general şi un director de logistică şi operaţional. Uber nu a răspuns solicitării Dnevnik.bg pe această temă.
 
Uber este o companie de transport care a dezvoltat o aplicaţie mobilă foarte populară, care permite pasagerilor să se conecteze direct prin GPS-ul telefonului mobil cu cea mai apropiată maşină cu şofer înregistrată în baza de date a Uber. Contractarea serviciului şi plata se desfăşoară exclusiv prin intermediul Uber şi nu personal cu şoferul. Compania nu lucrează cu companii de taxi obişnuite, ci cu companii de transport şi cu şoferi individuali. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO