Business Internaţional

Apple anunţă data exactă a lansării celui mai puternic computer al său de până acum: iMac Pro în valoare de 5000 de dolari

Apple anunţă data exactă a lansării celui mai...
16.12.2017, 09:01 326

Gigantul Apple anunţă o nouă lansare de produs până la finalul anului 2017. Vânzarea produsului va începe joi, 14 decembrie, conform Business Insider UK.

iMac Pro va fi o bestie în materie de performanţă, acesta fiind dotat cu procesoare de înalta tehnologie Intel Xeon, placă grafica de mare putere AMD şi un distinctiv design ”space grey”.

Aceste performanţe aduc cu ele un preţ pe măsură – 4.999 de dolari preţ de început – iar acesta poate urca, în funcţie de opţiunile alese. Utilizatorii pot opta pentru variante cu 128 GB memorie RAM, 4 TB spaţiu de stocare, iar procesorul vine în variante de 8, 10 sau un super-procesor de 18 nuclee Intel Xeon.

Display-ul este Retina de 27 inch cu o rezoluţie de 5120X2880 pixeli.

Computerul este destinat profesioniştilor din domeniul audio-vizualului, care ştiu ca au nevoie de performanţă şi sunt gata sa plăteasca pentru ea.

Apple  făcut primul anunţ despre lansarea produsului anul acesta, promiţând ca va fi pus în vanzare până la sfârşitul anului.   

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO