Business Internaţional

Armata SUA pregăteşte investiţii masive pentru modernizarea Bazei aeriene Mihail Kogălniceanu

Armata SUA pregăteşte investiţii masive pentru...

Autor: Mihai Draghici

05.05.2017, 19:42 2313

"Contractul prevede elaborarea unui plan şi construirea unor noi facilităţi multifuncţionale, a unui nou terminal cargo şi a unor noi capacităţi de stocare a carburanţilor", precizează Districtul european pentru inginerie al Armatei SUA, potrivit unui site guvernamental american - Federal Business Opportunities.

Armata americană intenţionează să construiască un alt terminal feroviar cargo, un alt sistem de alimentare cu apă, un alt terminal aeroportuar militar, un centru de operaţiuni, spaţii de stocare şi măsuri de îmbunătăţire a infrastructurii bazei militare.

"Obiectivele contractului vizează modernizarea generală, îmbunătăţirea protecţiei mediului, optimizarea măsurilor de securitate, a infrastructurii utilitare şi a designului", precizează Armata SUA.

Valoarea estimată a proiectului de modernizare a Bazei Mihail Kogălniceanu este cuprinsă între 25 şi 100 de milioane de dolari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO