Business Internaţional

Atenţie la ce postaţi pe reţelele de socializare: Celebrul boxer Floyd Mayweather a postat poze din China, şi nici nu s-a ”răcit” bine bliţul că hoţii i-au spart casa din Beverly Hills

Atenţie la ce postaţi pe reţelele de socializare:...

Autor: Alex Ciutacu

04.12.2017, 18:03 546

Noua vilă a lui Floyd Mayweather, în valoare de 34 de milioane de dolari, situată din Beverly Hills a fost spartă în timp ce acesta se afla în China.

Poliţia din California investighează incidentul. Poliţia din Beverly Hills a anunţat printr-un comunicat de presă că locuinţa lui Mayweather – pe care a cumpărat-o după ce a câştigat meciul cu Conor McGregor – a fost spartă cândva în timpul săptămânii trecute.

Mayeather a achiziţionat conacul de 15.000 de metri pătraţi în septembrie după averea câştigată în urma meciului cu superstarul din UFC, Mc Gregor.

Cu doar două zile în urmă, Mayweather a postat mai multe imagini cu el în care poza pe Marele Zid Chinezesc.

Poliţia spune că o valiză, ochelari de soare, şi alte accesorii lipsesc din casă. Nu au furnizat informaţii cu privire la valoarea estimată a obiectelor furate.

De asemenea, poliţia a mai declarat că investigaţia este în curs şi că nu au fost făcute arestări până în prezent.

„Nicio informaţie cu privire la suspecţi nu ne este cunoscută încă”, a declarat Elisabeth Albanese, purtătorul de cuvânt al poliţiei din Beverly Hills. „Deoarece este o investigaţie activă, nu există informaţii ce pot fi făcute publice în acest moment”.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO