Business Internaţional

Au sacrificat calitatea pentru cantitate: Bulgaria a permis producătorilor de vinuri să adauge zahăr pentru a mări nivelul alcoolului

Au sacrificat calitatea pentru cantitate: Bulgaria a...

Autor: Bogdan Cojocaru

30.09.2014, 16:14 678

Producătorilor de vin din Bulgaria li se va permite să adauge zahăr pentru a mări nivelul alcoolului deoarece din cauza condiţiilor meteorologice din acest an conţinutul de zahăr al strugurilor este redus, a declarat directorul general al Agenţiei Viţei de Vie şi a Vinului.

Agenţia a autorizat această măsură la cererea producătorilor locali de vin, scrie Novinite.

Bulgaria a interzis în ultimii cinci ani controlarea tăriei vinului prin adăugarea de zahăr. Agenţia va monitoriza producţia pentru a preveni folosirea în exces a zahărului. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO