Business Internaţional

Avocat al lui Donald Trump: Preşedintele nu este investigat în ancheta privind ingerinţele Rusiei

Avocat al lui Donald Trump: Preşedintele nu este...

Autor: Olimpia Nicolae

18.06.2017, 17:55 47

Jay Sekulow este unul dintre avocaţii ce fac parte din echipa de avocaţi angajată pentru a-l reprezenta pe preşedintele american în timp ce procurorul special investighează posibile legături între echipa de campanie a liderului de la Casa Albă şi Rusia.

"Sunt investigat pentru demiterea directorului FBI de către bărbatul care mi-a spus să-l concediez pe directorul FBI! Ce vânătoare de vrăjitoare", a spus Donald Trump pe contul de Twitter. Potrivit unui oficial de la Casa Albă, Donald Trump l-ar fi intervievat pe Robert Mueller pentru postul de director al FBI, cu o zi înainte ca Mueller să fie numit procuror special.

Sekulow a afrmat că Trump a reacţionat la un articol al ziarului The Washington Post, în care era vorba despre consilierul special Robert Mueller ce investighează dacă Trump a încercat să obstrucţioneze ancheta privind ingerinţele Rusiei, prin concedierea lui James Comey, fostul director al FBI-ului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO