Business Internaţional

Bamboo, inclus în urmă cu doi ani în TOPUL celor mai bune cluburi din lume. Galerie FOTO

Bamboo Bucureşti

FOTO

Autor: Oana Stupinean

21.01.2017, 11:46 3216

Cluburile Bamboo şi Le Gaga din Bucureşti au fost incluse într-un clasament mondial al celor mai scumpe şi în vogă cluburi din lume, alături de nume precum VIP Rooms, Billionaire, SOHO, conform topului întocmit de site-ul www.finestclubs.com.

Printre cele mai exclusiviste cluburi din lume se află şi Armani Privé, din Milano, club deţinut de Giorgio Armani, Cavalli din Dubai, VIP Rooms din Saint Tropez şi Billionaire.

Armani Privé

Armani Privé, clubul deţinut de Giorgio Armani se află în Milano, Italia. Celebrităţi ca Beyonce şi Dustin Hoffman s-au făcut remarcate la evenimentele organizate de Armani  Privé. Accesul în club este permis doar membrilor.

Bamboo Bucureşti 

Bamboo Bucureşti  a fost deschis în anul 2002 în Bucureşti , fiind primul club deschis în România şi unul dintre cele mai mari cluburi din estul Europei. Celebrităţi ca Ciara şi Ja Rule au concertat la Bamboo Bucureşti anul acesta.  

Bamboo Miami Beach

Bamboo Miami Beach aflat în teatrul Paris din Miami, decorat în stil Art Deco ocupă aproximativ 8.300 de metri pătraţi.

Baoli Miami

Baoli Miami este restaurant şi club aflat în Miami, oferă clienţilor un meniu rafinat cu preparate meditaraneene din Franţa, Italia şi Spania. Clubul este ”raiul” celebrităţilor, muzica din anii  ’60, ’70 şi ’80 , dar şi ultimele hit-uri fac din Baoli un loc de petrecere pentru toate vârstele. 

Billionaire

Cunoscutul club Billionaire din Istanbul se află în cartierul financiar în vogă, Levent.  Alături de club se află restaurantul Cipriani, fiind modalitatea ideală de relaxare după o seară de distracţie.

Billionaire dispune de o secţiune specială destinată oamenilor cu putere financiară, sectorul VIP, de unde se poate observa întreg ringul de dans. 

Cavalli

Clubul Cavalli din Dubai a fost realizat în 2009  în colaborare cu designerul Roberto Cavalli şi mai dispune de un restaurant şi un loc de relaxare.

Aflat în hotelul Fairmont, Cavalli a devenit în timp ”locul de joacă” preferat al bogaţilor din întreaga lume.

Le Gaga Bucureşti

Le Gaga Bucureşti este un club deschis doar în timpul verii, unde se organizează cele mai importante evenimente de vară din Bucureşti.

Moni Mykonos

Moni Mykonos a fost înfiinţat de un grup de persoane care veneau în fiecare vară pe insula grecească de 25 de ani. Experţi în viaţa de noapte, fondatorii au creat un loc unde în fiecare vară se adună turişti, dar şi mai importanţi dj ai momentului.

SOHO Rooms

SOHO Rooms din Moscova este lider în competiţia acerbă din segmentul de lux al distracţiei din capital Rusiei.

Deschis în 2008, SOHO a devenit un brand recognoscibil în întreaga lume. În timp, clubul şi restaurantul au devenit un loc unde oamenii trebuie să fie văzuţi, astfel că multe celebrităţi ca Seal, Blue, Chris Willis, Gabin, Chicane, Modjo, Sonique, DÉJÀ VU, Darren Hayes, Jay Sean, Kelly Rowland, Joss Stone au fost prezente la SOHO, unele pentru a performa, altele pentru a se distra.

VIP ROOM Saint Tropez

VIP Room este o locaţie de lux din Saint Tropez, un loc de întâlnire al milionarilor şi celebrităţilor din întreaga lume. Clienţii se pot delecta cu preparate mediteraneene în timpul zilei, iar seara bucătăria italiană este principala atracţie pentru clienţii pretenţioşi. Elita de pe Coasta de Azur îşi dă întâlnire la VIP Room, împreună cu celebrităţi ca Beyonce şi Jay z, client fideli la Room.

White Dubai

Clubul White din Dubai este cunoscut pentru nopţile interminabile de distracţie şi pentru meniul de sushi realizat să satisfacă orice dorinţă culinară.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO