Business Internaţional

Barack Obama califică drept "excelentă" discuţia cu Donald Trump, care se declară "onorat"

Barack Obama califică drept "excelentă" discuţia cu...

Autor: Mediafax

10.11.2016, 20:03 9151

"Am avut o conversaţie excelentă. Vom face totul pentru ca Donald Trump şi soţia lui să se simtă bineveniţi", a declarat Barack Obama la finalul întâlnirii de la Casa Albă care a durat peste o oră deşi era programată să fie de 30 de minute.

"Au fost abordate o serie de teme importante în materie de politică externă şi internă. Acum vom facem tot ce putem pentru a-l ajuta pe Donald Trump să aibă succes, pentru că, dacă el va reuşi, ţara va reuşi", a precizat preşedintele în funcţie al SUA.

La rândul său, Donald Trump a declarat că a fost "onorat" de întâlnirea cu Barack Obama. "Am discutat despre o serie de situaţii, inclusiv despre unele dificultăţi", a explicat Donald Trump.

În timp ce Barack Obama a discutat cu Donald Trump, actuala Primă doamnă, Michelle Obama, s-a întâlnit cu Melania Trump. Vicepreşedintele Joseph Biden urmează să se întâlnească peste câteva ore cu Michael Pence, care va prelua funcţia în ianuarie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO