Business Internaţional

Bradley Welsh, cunoscut din filmul "Trainspotting 2", a murit împuşcat în cap

Bradley Welsh, cunoscut din filmul "Trainspotting 2", a...

Autor: Ana Obretin

18.04.2019, 09:54 13099

Actorul Bradley Welsh, care a jucat în filmul "Trainspotting 2", a fost împuşcat în cap şi a murit pe loc, pe o stradă din Edinburgh, Marea Britanie, în noaptea de miercuri spre joi, potrivit tmz.com.

Actorul, devenit celebru cu rolul din continuarea filmului "Trainspotting", avea 42 de ani.

Poliţia scoţiană a deschis o anchetă.

Welsh a fost şi campion la box, categoria uşoară. De asemenea, în 2009, a apărut în serialul documentar "Danny Dyer's Deadliest Men".

În momentul în care a fost distribuit în filmul "Trainspotting 2", Welsh nu era actor şi avea probleme cu legea, fiind membru al unei grupări ultras.

În ultimii ani, Welsh a jucat un rol pozitiv în comunitatea din care făcea parte, după ce şi-a deschis o sală de box, prin intermediul căreia ajuta tinerii să stea departe de problemele cu legea, şi a participat la mai multe proiecte caritabile.

"Transpotting 2", regizat de Danny Boyle, a fost lansat în 2017, la 21 de ani de la filmul original, care a devenit, între timp, un lungmetraj de referinţă prin felul în care prezintă viaţa dependenţilor de heroină.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO