Business Internaţional

Cântăreaţa France Gall a murit la vârsta de 70 de ani

Cântăreaţa France Gall a murit la vârsta de 70 de ani

Autor: Ana Obretin, Mediafax

07.01.2018, 13:29 4037

Cântăreaţa franceză France Gall a murit la vârsta de 70 de ani, din cauza unui cancer, duminică dimineaţă, a anunţat purtătorul său de cuvânt pentru AFP.

"Sunt cuvinte pe care nu aş fi vrut să le pronunţ niciodată. France Gall a plecat în Paradisul alb pe 7 ianuarie, după ce, timp de doi ani, a înfruntat, cu discreţie şi demnitate, recidiva unui cancer", a declarat într-un comunicat Geneviève Salama.

Autoarea hitului "Poupée de cire, poupée de son" a fost internată, la jumătatea lunii decembrie 2017, în Spitalul american din Neuilly, lângă Paris, fiind diagnosticată, potrivit unui comunicat oficial, cu o infecţie severă.

Cântăreaţa, care a câştigat concursul muzical Eurovision în 1965, a fost diagnosticată cu cancer la sân la un an după decesul prematur al soţului ei, cântăreţul şi compozitorul Michel Berger, în 1992, la vârsta de 44 de ani, în urma unui infarct.

După decesul fiicei sale, Pauline, în 1997, France Gall s-a retras de pe scenă, însă, în 2015, a jucat în comedia muzicală "Résiste", un memento al hiturilor interpretate alături de Michel Berger.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO