Business Internaţional

Care sunt cele mai spectaculoase castele şi conace din Europa scose la vânzare. Galerie FOTO

Palatul Grand Canal Piano Nobile din San Polo, Veneţia este scos la vânzare cu preţul de 7.8 milioane de euro. Acesta datează din secolul XVII şi are un interior elegant cu trei încăperi pentru recepţii, patru dormitoare duble, şase băi şi două bucătării.

De la ferestrele Grand Canal Piano Nobile se observă nişte privelişti încântătoare, o cramă de vinuri şi un doc.

Galerie FOTO

Autor: Alexandra Marcu

28.01.2016, 13:01 3874

Dacă ai câştiga câteva milioane de euro ce ai vrea să faci cu banii? Te-ai duce într-o vacanţă exotică? Ţi-ai cumpăra o maşină luxoasă? Ai vrea un iacht? Cum ai cheltui banii?

Ce ai spune dacă ai avea ocazia să îţi cumperi o casă din secolul al-XVII-lea situată lângă Marele Canal din Veneţia sau un castel cu 32 de dormitoare? MailOnline  Travel a realizat un top al celor mai frumoase conace şi castele din Europa scoase la vânzare, printre care se află un palat în San Polo, Veneţia, un castel în Cannes, Franţa sau un conac luxos din Taormina, Sicilia.


Palatul Grand Canal Piano Nobile din San Polo, Veneţia este scos la vânzare cu preţul de 7.8 milioane de euro. Acesta datează din secolul XVII şi are un interior elegant cu trei încăperi pentru recepţii, patru dormitoare duble, şase băi şi două bucătării.

De la ferestrele Grand Canal Piano Nobile se observă nişte privelişti încântătoare, o cramă de vinuri şi un doc.

Un castel din Cannes, Franţa care costă 95 de milioane de euro este o construcţie modernă cu 17 băi, piscine interioare şi este situat în inima resortului Rivierei Franceze. Castelul are 32 de dormitoare şi este scos la vânzare pe site-ul luxuryestate.com.

O altă proprietate scoasă la vânzare este un conac din Taormina, Sicilia, o vilă cu opt dormitoare, trei bucătării, cinci terase, o saună şi o sală de gimanstică.

Înconjurată de bananieri, palmiri şi statui, casa are şi o grădină tropicală. Conacul le oferă cumpărătorilor o vedere panoramică de 180 de grade către Marea Mediteraneană şi Muntele Etna. Proprietatea costă 11 milioane de lire sterline.

Un conac din Berlin, Germania, cu o puternică istorie, a fost construit în anul 1900 şi de-a lungul timpului fost modernizat, modificările ajutând clădirea să fie într-o formă perfectă chiar şi după 115 ani de la ridicarea ei. Acum este scoasă la vânzare cu preţul de 9.1 milioane de lire sterline. Casa are opt dormitoare, patru băi, un apartament pentru oaspeţi şi o sală de sport.

O altă proprietate scoasă la vânzare este un castel din Nuremberg, Bavaria estimată la 6.5 milioane de lire sterline. Luxosul castel este situat într-o locaţie idilică lângă Nuremberg şi în spatele acestuia este un parc mare de animale suficient pentru cai, bufniţe şi alte vietăţi. Proprietatea este construită în 2006 şi are 25 de dormitoare, cinci etaje, un lift şi o încăpere specială pentru personal. Podelele sunt din marmură şi sunt realizate conform modelului francez din Castelul Loire. Casa se află la 55 de minute de Aeroportul din Munchen.

Un castel din Montauban, Franţa este scos la vânzare pentru suma de 2.5 milioane de euro. Acesta are patru etaje, 36 de camere şi o fermă separată de restul clădirii.

Castelul datează din secolul XIX şi este construit din calcar şi cărămidă roşie. Acesta este înconjurat de cireşi, nuci, stejari şi brazi. Casa are mai multe încăperi, o bucătărie, baie şi o spălătorie. Castelul are o capelă proprien un teren de mini-golf, două terenuri de tennis, o alee pentru bowling, o piscină şi un auditoriu.

O altă proprietate scoasă la vânzare este şi un conac din Bagnieres de Luchon, Franţa care costă 1.1 milioane de lire sterline. Aceasta este situată în inima Franţei şi este o frumoasă casă de vacanţă cu 33 de dormitoare şi o capelă. Conacul are o sală imensă de luat masa, o bucătărie profesională, dormitoare şi băi private.



 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO