Business Internaţional

Ce se întâmplă cu averea lui Trump? Între politică şi business, avuţia preşedintelui SUA se prăbuşeşte

Ce se întâmplă cu averea lui Trump? Între politică...

Autor: Alex Ciutacu

02.06.2018, 14:00 1215

Averea lui Donald Trump a scăzut la 2,8 miliarde de dolari, un declin de 100 de milioane de euro în utlimul an, după ce turnul care-i poartă numele de pe Fifth Avenue şi terenurile de golf şi-au pierdut din profitabilitate, potrivit Bloomberg.

Scăderea, a doua în doi ani, este bazată pe datele din indexul Bloomberg Billionaires, format din datele furnizate de creditori, de datele cu privire la proprietate, de raporturile anuale, de datele din piaţă şi de rezultatele financiare anunţate în 16 mai.

Această scădere a început atunci când Trump a intrat în al doilea an de mandat iar numele său a început să fie dat jos de pe clădirile din Toronto, Manhattan şi Panama.

Cea mai recentă estimare reprezintă cel mai scăzut nivel al averii lui Trump din 2015 până în prezent.

Pierderea provine din scăderea valorii imobiliare a unor proprietăţi, cu până la 220 de milioane de dolari. De asemenea, cele 16 resorturi de golf ale Organizaţiei Trump au pierdut aproximativ 70 de milioane de dolari din valoare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO