Cel mai scump apartament din New York va costa 130 de milioane de dolari. Galerie FOTO

28 sep 2014 Autor: Alexandru Nanu

Cel mai scump apartament din New York este un penthouse din clădirea  Park Avenue 520, aflat în prezent în construcţie, a cărui valoare este estimată la 130 de milioane de dolari, scrie Business Insider.

Triplex-ul de la ultimul etaj al clădirii va avea o suprafaţă de peste 1.100 de metri pătraţi şi o terasă de 114 metri pătraţi, precum şi vedere către Central Park. Apartamnetul va fi scos la vânzare împreună cu alte locuinţe din clădire începând cu primăvara anului 2015, potrivit Bloomberg, urmând ca restul clădirii să fie dată în folosinţă în 2017.

Turnul Park Avenue 520 a fost proiectat de compania de arhitectutră Robert AM Stern Architects şi dezvoltat de către firma de construcţii Zeckendorf Development, aceleaşi firme care au construit celebrele clădiri 15 Central Park West şi 18 Gramercy Park.

Clădirea va avea mai multe facilităţi, inclusiv o piscină, un centru de fitness, saună, loc de joacă pentru copii şi o sală de cinema.

Triplex-ul de 130 de milioane dolari este inclus în topul celor mai scumpe clădiri din oraş, penthouse-ul Woolworth Building de 110 milioane de dolari şi penthouse-ul de 118 milioane dolari Battery Park City Riz-Carlton.
 

 
Cuvinte cheie:
apartament
, costuri
, galerie foto
, new york
, cladire
, business
, cladiri
, constructie
, estimare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide