Business Internaţional

Cele mai bune companii aeriene din lume. Galerie FOTO

Cele mai bune companii aeriene din lume

Cele mai bune companii aeriene din lume

Autor: Oana Stupinean

09.11.2014, 15:16 1321

Emirates, Singapore şi Virgin America ocupă primele poziţii într-un clasament al celor mai bune companii aeriene din lume, realizat de Conde Nast Traveler, pe baza voturilor cititorilor.

Topul celor mai bune companii aeriene din lume

1. Singapore Airlines

Ratingul cititorilor: 89.541

“Această companie aeriană te tratează ca pe un membru al familiei”, se arată într-unul dintre mesajele cititorilor.

Condiţiile de lux din interiorul aeronavelor Singapore Airlines au determinat cititorii să plaseze compania pe primul loc în clasamentul Conde Nast Traveler. Însoţitorii de zbor întâmpină pasagerii cu şampanie, iar la bordul aeronavelor se pot comanda preparate culinare premium, realizate de bucătari de top.

2. Emirates

Ratingul cititorilor: 85.672

“Servicii excepţionale oferite de personalul politicos şi educat”, se arată într-unul dintre mesajele cititorilor.

Cititorii au ales compania aeriană Emirates pentru personalul politicos, sistemul TV cu 1.800 de programe interactive, însă şi pentru mâncarea şi băutura de la bordul aeronavelor. Pentru destinaţii de lungă durată, Emirates oferă pasagerilor de la clasa întâi un apartament de lux cu mini-bar, pat dublu şi baie separată.

3. Virgin America

 Ratingul cititorilor: 81.250

“Compania aeriană Virgin America este modernă, iar personalul este foarte politicos”, se arată într-unul dintre mesajele cititorilor.

Compania aeriană deţinută de Richard Branson este plasată în clasamentul celor mai bune companii aeriene din lume în fiecare an de către cititorii Conde Nast Traveler . Motivul: servicii de lux, sistemul tehnologic prin care fiecare pasager îşi poate comanda mâncarea doar printr-o atingere a ecranului, o multitudine de programe de divertisment pentru copii şi locurile speciale cu opţiune de masaj.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO