Business Internaţional

Cele mai frumoase locuri din România unde te poţi caza în mijlocul naturii

Penthouse Mamaia

Cele mai frumoase case de închiriat

Autor: Roana Rotaru

29.11.2015, 00:00 6051

România se poate lauda cu nişte peisaje care îţi taie răsuflarea. Fie ca sunt la munte sau la mare, vilele, cabanele sau apartamentele de lux asigura cadrul ideal unde poţi uita de grijile cotidiene. Preţurile încep de la 66 de dolari pe noapte pentru o cabană pe malul unui lac, care poate găzdui până la 4 persoane, şi ajung până la de 1.645 pe noapte pentru o vila de 12 persoane. 

Cabana de pe malul lacului Tarniţa este situată la 30 km de Cluj-Napoca, în Carpaţii Occidentali. Poate găzdui 4 persoane, având două dormitoare, ceea ce o face potrivită pentru familiile cu copii sau pentru un grup de prieteni. Este un loc bun pentru cei cărora le place să înoate, să meargă pe dealuri cu bicicleta, să mergă în drumeţii sau să facă un grătar în mijlocul naturii. Preţul de închiriere este de 66 de dolari pe zi şi poate fi închiriat pentru minimum două nopţi. Preţul pentru o săptămână este de 411 dolari, iar închiriatul pe o lună  cotsă 1.645 dolari.

Cabana Hadar este o vilă de lux situată pe o proprietate privată 60 de hectare. A fost cabana de vânătoare fostului lider comunist, Nicolae Ceauşescu, şi a găzduit mai multe evenimente. Vila dispune de 12 camere împărţite astfel: trei apartamente, un apartament junior şi opt camere. Oaspeţii beneficiază de teren de tenis, bazin, masă de ping-pong, masa de biliard şi  loc de joacă pentru copii.

Oferta vine la pachet cu un bucătar privat, specializat în a găti mâncăruri tradiţionale româneşti. Vila se află într-o zonă montană, aflându-se la 60 km de Braşov şi 175 Km de Bucureşti. Costul închirierii este de 1.316 dolari pe noapte şi poate fi închiriată pentru minimum 2 nopţi. Dacă este închiriată pentru o săpămână se aplică un discount de 29%, iar pentro o lună, reducerea este 49%.

Dives House se află în satul Pianu de Sus, situat la 20 km de Alba Iulia. Vila poate găzdui în jur de 14 persoane, având 6 dormitoare şi 8 băi. Este un  loc ideal pentru relaxare în care chiriaşii au permisiunea de a-şi aduce câini sau pisicile de acasă.  Costul de închiriere este de 999 dolari pe noapte, iar pentru cei care închirază pe o săptămână se aplică o reducere de 74%, iar pentru o lună reducerea este de 29%.

Supranumită „Cel mai bine păstrat secret al Europei”, vila se află lângă lacul Cinciş din judeţul Hunedoara, la jumătate de ora de mers cu maşina de Castelul Corvinilor, cetatea medievală a Hunedoarei, unul din cele mai importante monumente de arhitectură gotică din România. Vila poate găzdui 12 persoane , având 5 dormitoare şi 6 băi şi este dotă cu  o piscină, o construcţie din piatră pentru grătare şi o punte masivă. Preţul de închiriere este de 1.645 de dolari pe zi şi nu se aplică niciun fel de reducere.

Vila Escobar se află în localitatea Săruleşti, judeţul Călăraşi şi poate găzdui 12 persoane, având 8 dormitoare. Cei care închiriază pot să meargă la vânătoare, la pescuit, să călărească, să participe vara la sporturi de apă, să meargă la sala de gimnastică sau pe terenul de baschet sau tenis. Proprietate se întinde pe o suprafaţă de peste 5 hectare şi se află la marginea lacului Săruleşti, la 35 km de Bucureşti. Cazarea pe o noapte costă 1316 dolari şi se aplică o reducere de 18 % dacă se închirează pe o săptămână.

Penthouse-ul din Mamaia se află la 50 de metri de plajă şi oferă o privelişte largă asupra Mării Negre. Poate găzdui 4 persoane, având un dormitor şi o sufragerie spaţioasă. Preţul de închriere este de 601 dolari pe zi. Este un apartament de lux, modern şi elegant. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO