Business Internaţional

Cele mai spectaculoase 20 de drumuri din România, pe care nu trebuie să le ratezi. Galerie FOTO

Cele mai spectaculoase 20 de drumuri din România, pe...
10.08.2015, 12:00 12254

Iată o listă cu drumurile din România pe care nu trebuie să le ratezi, în special dacă vrei să evadezi un pic de pe cele obişnuite pe care se înghesuie toţi turiştii în concediu. Multe dintre ele sunt incluse în listă pentru spectaculozitatea lor, chiar dacă, din păcate, asfaltul nu e prea bun, iar uneori lipseşte complet. Calitatea asfaltului diferă mult de la an la an, unele dintre şosele ieşind cam afectate din iarnă, altele rezistând mai mulţi ani la un nivel acceptabil. Indiferent, ar trebui să păstrezi acest ghid, te va ajuta să descoperi o altfel de Românie, una cu care te poţi mândri.

Evident, lista este una subiectivă. Voi puteţi avea alte preferinţe, ba chiar vă rugăm să ne semnalaţi drumuri pe care noi le-am omis, vrem să facem un „recensământ” cu cât mai multe drumuri pe care merită să intri cu maşina. Iar dacă asfaltul de pe anumite drumuri menţionate de noi s-a distrus între timp, nu uitaţi să menţionaţi şi asta.

Este o variantă extinsă a unui top 10 pe care l-am pregătit în primăvară, după ce am ascultat şi sugestiile voastre.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO