Business Internaţional

Cine este interesat? CIA a dat anunţ de recrutare: căutam candidaţi interesaţi în full-time, part-time şi oportunităţi în consultanţă care să lucreze în întreaga lume

Cine este interesat? CIA a dat anunţ de recrutare:...

Autor: Corina Zamfir

14.05.2017, 19:56 2547

CIA, cunoscută Agenţia de Informaţii Externe a Statelor Unite, a dat anunţ de recrutare în The Economist, săptămânalul de business, menţionând că este interesată de oameni patrioţi cu o serie de calităţi din mai multe domenii pentru a lucra peste tot în lume ca ofiţeri operaţionali. Candidaţii au posibilitatea să lucreze full-time sau part-time.

Pentru cei care caută o oportunitate unică, CIA oferă un mod de viaţă care este menit să provoace  cele mai profunde resurse personale, dar şi inteligenţa şi simţul responsabilităţii.

Atâta timp cât nu sunt necesare anumite cunoştinţe de background, candidaţii care au lucrat în vânzări, marketing sau în domeniul businessului au un avantaj în plus.

În România, SIE – Serviciul de Informaţii Externe, respectiv agenţii care operează în străinătate, derulează de mai bine de o lună o campanie de recrutare pe piaţa românească în încercarea de a găsi români dornici de a deveni spioni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO