Business Internaţional

Compania care a răspândit jocul de poker în toate colţurile lumii prin PokerStars pariază aproape 5 miliarde de dolari pe pariuri sportive

Compania care a răspândit jocul de poker în toate...

Autor: Alex Ciutacu

22.04.2018, 15:11 364

Compania Stars Group a încheiat un acord de achiziţie cu Sky Betting & Gaming, într-o tranzacţie de 4,7 miliarde de dolari, ceea ce ar putea transforma grupul din spatele platformei PokerStars în cea mai mare companie de pariuri listată vreodată, potrivit Bloomberg.

Cei 4,7 miliarde de dolari vor fi plătiţi atât în cash cât şi în acţiuni către CVC Capital Partners şi Sky, potrivit companiei. Operatorul estimează că o treime din venituri va veni din pariuri sportive, acesta fiind segmentul de jocuri online cu cea mai rapidă creştere în uiltimii ani.

„Sky Betting & Gaming au produse premium în lumea pariurilor sportive şi se integrează foarte bine cu platforma noastră de poker”, a transmis Rafi Ashkenazi, CEO-ul grupului, numind achiziţia „un punct de referinţă”.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO