Business Internaţional

Cum a reuşit un cuplu să câştige 1 milion de dolari lucrând doar o oră şi jumătate pe zi

Cum a reuşit un cuplu să câştige 1 milion de dolari...
05.12.2016, 22:14 2083

În septembrie 2012, Shane şi Jocelyn Sams erau profesori şi fiecare câştiga 38.000 de dolari pe an. Shane spune că munca de profesor nu era una tocmai uşoară şi lucra cam în fiecare zi 12-14 ore. În plus, nu vedea oportunităţi de a face mai mulţi bani în aceast domeniu.

A căutat oportunităţi online şi a dat peste Pat Flynn, creierul din spatele afacerii "Smart Passive Income". S-a gândit că poate şi el şi Jocelyn vor putea face asta.

"Primii bani pe care i-am făcut au fost 11 cenţi. Un vizitator al site-ului meu a dat click pe o reclamă. Săream în sus de bucurie pentru că mi-am dat seama că se pot câştiga bani online.", povesteşte Shane pentru Forbes

Doar un an mai târziu, cuplul câştia 15.000 de dolari pe lună. În august 2013 au ajuns la suma de 36.000 de dolari. "Era un salariu de profesor într-un an şi banii aceştia i-am primit pentru un produs pe care l-am creat şi la care nu mai lucram", a spus Shane. Şi toate acestea lucrând doar part-time la site, în timpul liber.

Au decis să facă un pas important şi să renunţe la joburi pentru a se dedica full-time site-ului.

Cum a reuşit un cuplu să câştige 1 milion de dolari lucrând doar o oră şi jumătate pe zi

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO