Business Internaţional

Cum arată soţia lui Emmanuel Macron, noua Prima Doamnă a Franţei. Galerie FOTO

Cum arată Brigitte Trogneux

Cum arată Brigitte Trogneux

Autor: Corina Zamfir

24.04.2017, 17:14 28272

Brigitte Trogneux, soţia lui Emmanuel Macron, care tocmai a câştigat alegerile prezidenţiale din Franţa. Este fosta profesoară a lui Macron din liceu. 

La 64 de ani, ea este cu 25 de ani mai în vârstă decât Emmanuel Macron, Brigitte Trogneux are toate şansele să devină Prima Doamnă a Franţei.

Cei doi au dezvoltat o relaţie apropiată şi au păstrat legătura după ce Macron absolvit liceul. În cele din urmă cei doi s-au căsătorit şi locuiesc împreună cu cei trei copiii ai lui  Brigitte Trogneaux, scrie The Thelegraph.

Cu silueta ei de invidiat şi cu picioarele lungi, Trogneaux se aseamănă mai degrabă cu un fost model decât cu o fostă profesoară. Nici ţinutele pe care le poartă nu fac o excepţie. Imaginile cu cuplul din ultimii ani dezvăluie faptul că Trogneaux preferă rochiile mini, blugii strâmţi şi accesoriile de lux.

După ce s-a întâlnit cu Delphine Arnault, vicepreşedintele executiv al celebrului brand Louis Vuitton, în 2014, Trogneaux a avut o relaţie strânsă cu casa de modă, iar acum ea împrumută ţinute de la ei pentru apariţiile publice, ceea ce este un lucru destul de rar pentru persoanele care nu sunt în fruntea listei de celebrităţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO