Business Internaţional

Cum arată casa lui Calvin Harris, cel mai bine plătit DJ din lume. Muzicianul şi-a scos la vânzare ”castelul” pentru 10 mil. de dolari. Galerie FOTO

Cum arată locuinţa lui Calvin Harris

Cum arată locuinţa lui Calvin Harris

Autor: Maria Tufan

23.01.2016, 11:11 6687

Dacă până acum putea fi invidiat pentru titlul de cel mai bine plătit DJ din lume – potrivit topurilor Forbes, scoţianul a strâns 66 milioane de dolari în 2015 – sau chiar pentru relaţia cu artista Taylor Swift, Calvin Harris le mai dă oamenilor un motiv: proprietăţile imobiliare.

Proaspăt scoasă la vânzare pentru suma de 9,995 milioane de dolari, locuinţa muzicianului din Hollywood Hills, cu o suprafaţă de 1000 mp şi patru dormitoare, a devenit în sfârşit publică pentru ochii curioşilor, scrie Business Insider.

Datele publice arată că artistul ar fi cumpărat proprietatea în 2013 pentru suma de 7 milioane de dolari, însă tot potrivit acestora, casa din Hollywood Hills ar fi şi cea mai mică achiziţie imobiliară făcută de Calvin Harris. Locul în care îşi petrece cea mai mare parte a timpului rămâne conacul cu 10 dormitoare din Beverly Hills, în valoare de 15 milioane de dolari.

Galeria de mai jos surprinde modul în care şi-a decorat casa unul dintre DJ de top ai lumii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO