Business Internaţional

Cum arată cea mai scumpă stradă din Australia, unde 99% din locuinţe costă peste 1 milion de dolari. Galerie FOTO

Vedeţi cum arată cea mai scumpă stradă din Australia. Galerie FOTO

Vedeţi cum arată cea mai scumpă stradă din Australia. Galerie FOTO

Autor: Alexandru Nanu

27.08.2014, 17:26 1725

Strada Raglan din Sydney, Australia este locul unde casele milionarilor se aliniază într-un singur rând, scrie Mashable . 99% dintre casele de pe această stradă, care şerpuieşte până la Portul Sydney , au costat mai mult de un milion de dolari, conform datelor furnizate de site-ul imobiliar australian Onthehouse.com.au.

Deşi Strada Raglan este cea mai scumpă din Australia, suburbia Mosman în care se află strada, ocupă doar locul 12 într-un top al cartierelor australiene.

Consultantul şi analistul imobiliar John Edwards a declarat că 10 suburbii din Australia au mai mult de 99% din case evaluate la peste 1 milion de dolari fiecare.

"În top 10 al celor mai scumpe cartiere, nici o suburbie nu  are un procent al costului locuinţelor de 1 milion de dolari sub 99%, în timp ce Mosman nu face parte din top 10, dar are cea mai scumpă stradă din Australia", a spus Edwards.

 "Adevărul este că mulţi dintre milionarii care au achiziţionat o locuinţă prin intermediul agenţiei noastre nu cunosc valoarea proprietăţii lor. În timp ce această ultimă actualizare a datelor despre regiunile de pe glob cu cei mai mulţi milionari a dezvăluit exclusivismul ţării noastre în rândul milionarilor. Ei nu trebuie neapărat să deţină o proprietate în Mosman sau Vaucluse ca să se laude cu o casă de peste un milion de dolari ", a spus el.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO