Business Internaţional

Cum arată locuinţa unui bancher de top din SUA scoasă la vânzare pentru 17 milioane de dolari. Galerie FOTO

Locuinţa bancherului de top din SUA

Locuinţa bancherului de top din SUA

27.07.2015, 14:19 1108

Miliardarul Lloyd Blankfein, CEO-ul băncii Goldman Sachs, şi-a scos la vânzare una dintre proprităţile deţinute la New York pentru 17 milioane de dolari, un preţ cu 20 la sută mai ridicat decât o tentativă anterioară care a avut loc în anul 2012, scrie Bloomberg.

În cazul în care tranzacţia se va realiza, valorea proprietăţilor deţinute de Blankfein va fi de 73 de milioane de dolari.

Blankfein a cumpărat proprietatea în 1995, şi l-a angajat pe arhitectul Larry Randolf, alături de o echipă de constructori de la Men at Work pentru un proces de renovare care s-a terminat în 2011. Locuinţa, care a fost scoasă la vânzare prin intermediul Sotheby's International Realty, are 7 dormitoare, 5 băi, un centru spa, o piscină încălzită şi un teren de tenis.

Lloyd Blankfein a încercat să vândă proprietatea din Sagaponack încă din 2007.

CEO-ul multinaţionalei Goldman Sachs, a cumpărat în 2012 o altă casă, tot în apropierea metropolei newyorkeze, în  Bridgehampton, în valoare de 32.5 milioane de dolari.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO