Business Internaţional

Cum pot ajuta companiile în eforturile de vaccinare: Amazon deschide un centru de vaccinare pop-up în Seattle

Cum pot ajuta companiile în eforturile de vaccinare:...

Autor: Alex Ciutacu

22.01.2021, 06:34 100

Amazon deschide un centru de vaccinare de tip pop-up în Seattle pentru a contribui la eforturile autorităţilor în campania de vaccinare din SUA, potrivit CNBC.

Gigantul va deschide duminică o clinică ce va fi funcţională timp de o zi la sediul Amazon din Seattle, a anunţat compania joi.

„Adevărul este că această pandemie a fost o tragedie pentru ţară, pentru llume şi pentru Washington. (...) Suntem dornici să ajutăm şi să salvăm vieţi în statul nostru, să reconstruim economia alături de voi şi să dăm pagina de la capitolul Covid cât mai curând”, a declarat un purtător de cuvând al Amazon la o conferinţă de presă la care a participat Jay Inslee, guvernatorul Washingtonului.

Clinica pop-up va fi lansată în parteneriat cu Centrul Medical Virginia Mason din Seattle şi are ca scop administrarea a 2.000 de doze de vaccin persoanelor care sunt eligibile în această etapă a campaniei de vaccinare. De asemenea, Amazon va ajuta din punct de vedere logistic.

În parael, Amazon face parte dintr-o alianţă de state şi companii private care are scopul de a accelera campania de vaccinare din America. Din acest parteneriat mai fac parte companii precum Starbucks şi Microsoft.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO