Cum să devii un gigant în vânzarea de smartphone: Google a lansat două noi smartphone-uri, căşti care traduc în timp real din 40 de limbi şi un laptop

7 oct 2017 Autor: Florin Casota

Google a lansat smartphone-urile Pixel 2 şi Pixel 2 XL. Modelul mai mic are diagonala ecranului de 5 inci, iar XL de 6 inci (aspect 18:9).

Noile smartphone-uri Google vor avea cele mai bune camere de pe piaţă, potrivit testelor realizate de DxOMark. Astfel camera principală a obţinut un scor de 98, depăşind iPhone 8 (94) şi Galaxy Note 8 (94). Pixel 2 are display cu rezoluţie Full HD (1.080p), iar Pixel 2 XL beneficiază de rezoluţie de 1.440 x 2.880 pixeli. Ambele panouri sunt OLED şi dispun de funcţia always-on, care afişează informaţii pe ecranul stins.

Pixel 2 cu capacitate de stocare internă de 64 GB va costa 649 de dolari, iar Pixel 2 XL 64 GB va avea un preţ de 849 de dolari. Cum telefoanele nu dispun de jack audio universal, compania a anunţat şi o pereche de căşti wireless, numite Pixel Buds. Acestea pot traduce în timp real dintr-o limbă în alta, la fel ca translatorul universal din „Star Trek”. Pixel Buds dispun de suport pentru 40 de limbi şi vor costa 159 de dolari.

Citeşte articolul integral pe Business Magazin
 
Cuvinte cheie:
smartphone
, google
, lansare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide