Business Internaţional

Cum să te îmbraci ca un miliardar din IT cu doar 800 de lei. GALERIE FOTO

Cum să te îmbraci ca un miliardar din IT cu doar 800 de...

Autor: Răzvan Botea

12.05.2018, 19:21 800

Directorii din silicon Valley poate că nu sunt cunoscuţi pentru faptul că sunt mereu la modă când vine vorba de îmbrăcăminte, însă mulţi dintre ei au un stil aparte, scrie Business Insider.

Mark Zuckerberg este cunoscut pentru tricourile sale gri pe care şi le achiziţionează de la un designer italian, în timp ce Evan Spiegel, directorul executiv al Snap, poartă bascheţi care costă 450 de dolari.

Însă aceşti directori fac milioane de dolari anual, iar mulţi dintre ei au o avere ce depăşeşte 1 mld. dolari. Ei nu fac cumpărături din bazar şi hainele pe care le poartă s-ar putea să fie prea scumpe pentru alte persoane care nu deţin imperii în IT.

Aşadar cum poţi face să te îmbraci ca liderii din IT? Business Insider a scotocit internetul pentru a găsi replici mai ieftine ale hainelor directorilor din IT.

Evan Spiegel, CEO al Snap, compania din spatele Snapchat, poartă „uniformă”, care este formată dintr-un tricou alb cu guler în „V”, jeanşi negri şi teneşi albi:

 

Spiegel preferă tricourile James Perse şi teneşi Common Projects, dar puteţi obţine o vestimentaţie similară pentru mai puţin de 600 de lei:

 
 

CEO-ul Google, Sundar Pichai, se îmbracă de obicei casual, cu jachetă, teneşi şi jeanşi:

 
 

În timp ce Pichai poartă teneşi Lanvin, care costă mai mult de 500 de dolari, o versiune similară se poate găsi în jurul sumei de 55 de dolari:

 
 
 

Jack Dorsey, şeful Twitter şi Square, se îmbracă de obicei în stilul street. Dorsey poartă încălţăminte marca Rick Owens, care costă peste 1.000 de dolari. Însă o costumaţie similară neagră în totalitate poate costa doar 145 de dolari:

 
 

Spre deosebire de de colegii ei din Silicon Valley, şeful operaţional al Facebook, Sheryl Sandberg, întotdeauna se îmbracă elegant şi profesional:

 
 

 Hainele purtate de Sandberg sun uşor de replicat şi vor costa doar 200 de dolari:

 
 
 

Satya Nadella, directorul executiv al Microsoft, este întotdeauna unul din cei mai bine îmbrăcate persoane din Silicon Valley:

 
 

La fel ca Pichai, Nadella se îmbracă adesea în bleumarin şi negru şi preferă teneşii Lanvin care au preţuri foarte piperate. Haine similare se pot achiziţiona cu mai puţin de 200 de dolari:

 
 

Şeful Instagram, Kevin Systrom, este unul dintre cei mai atenţi executivi din Silion Valley când vione vorba de modă:

 

În ciuda faptului că acesta preferă stilul în dauna confortului, stilul său vestimentar este uşor de replicat la un cost de doar 170 de dolari:

 
 
 

Şeful Facebook, Mark Zuckerberg, a avut acelaşi stil vestimentar pentru aproape zece ani, însă recent l-a schimbat:

Noul său stil este minimalist, dar este mai stilat decât stilul său consacrat cu jeanşi şi tricouri gri, iar replicarea vestimentaţiei costă aproximativ 180 de dolari:

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO