Business Internaţional

Cum vrea ministrul Apărării să aducă românii în Armată. Ce se întâmplă de la 1 ianuarie 2017

Cum vrea ministrul Apărării să aducă românii în...

Autor: Gândul

27.08.2016, 15:59 8899

Ministrul Apărării Naţionale, Mihnea Motoc, a declarat, vineri, la Realitatea TV, că MApN contează pe o cifră estimativă de 2.700 de rezervişti voluntari pentru 2017, iar, la ora actuală, instituţia este într-o fază avansată de elaborare a normelor metodologice pentru legea rezerviştilor voluntari. "Vom merge mai ales pe cei interesaţi care nu au un background militar", a spus Motoc.

"La ora actuală, suntem într-o fază avansată de elaborare a normelor metodologice pentru că legea intră în vigoare de la 1 ianuarie 2017. Deja avem în vedere în primul rând o prioritate. Vom merge mai ales pe cei interesaţi care nu au un background militar, dar au cunoştinţele necesare pentru a se familiariza mai uşor cu tehnologia modernă cu care operăm la ora actuală în armată, cu procedurile pe care le avem şi contăm pe o cifră estimativă pentru 2017 de 2.700 de rezervişti voluntari care ar fi antrenaţi în acest proces", a declarat Mihnea Motoc.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO