Business Internaţional

Curse de pe patru aeroporturi din Europa spre Timişoara, anulate din cauza condiţiilor meteo

Curse de pe patru aeroporturi din Europa spre Timişoara,...

Autor: Adriana Mit, Mediafax

11.12.2017, 11:14 203

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional Timişoara, Nicoleta Trifan, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că şapte curse au fost anulate, duminică şi luni, din cauza vremii nefavorabile din Europa.

Este vorba de cursa Timişoara – Londra, aeroport Luton, şi Londra Luton - Timişoara, zboruri operate de compania aeriană Wizzair, Timişoara – Munchen şi Munchen – Timişoara, operate de compania Lufthansa, Londra, aeroport Stansted – Timişoara şi Timişoara – Londra Stansted, operate de compania Ryanair, precum şi cursa Eindhoven – Timişoara, compania Wizzair.

Potrivit reprezentanţilor aeroportului timişorean, şase dintre zboruri au fost anulate duminică, iar cursa Timişoara – Munchen a fost anulată luni dimineaţa, zborul fiind programat la ora 05.50.

“Cursele au fost anulate din cauza vremii, iar reprezentanţii companiei Ryanair au anunţat că au avut o problemă tehnică cu aeronava. În afară de cursa spre Munchen, astăzi (n.r. luni) nu a mai fost anulată nicio cursă, este o cursă întârziată din Frankfurt spre Timişoara”, a afirmat Nicoleta Trifan.

Cursa Frankfurt – Timişoara, operată de Ryanair, ar fi trebuit să decoleze la ora 10.15, dar zborul a fost amânat pentru ora 13.15.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO