Business Internaţional

De vânzare pe eBay: insulă privată din Caraibe

De vânzare pe eBay: insulă privată din Caraibe

Autor: Catalina Apostoiu

26.01.2017, 00:00 1449

Când te gândeşti la cumpărături pe eBay, primele lucruri care-ţi vin în minte sunt probabil haine, jocuri video, telefoane, camere şi alte produse electronice. O insulă din Caraibe ar fi ultimul lucru la care te-ai gândi, potrivit MarketWatch.

Şi totuşi, Willow Reed, proprietara unui pub din Marea Britanie, şi-a scos la vânzare insula din Caraibe pe eBay, cu un preţ de început de 400.000 de lire sterline (499.988 dolari) sau opţiunea de achiziţie imediată pentru 750.000 de lire sterline.

Britanica a cumpărat insula pentru 150.000 de lire sterline (188.000 de dolari la cursul actual) cu patru ani în urmă când a decis să părăsească pub-ul pe care-l deţinea în Anglia şi să ducă o altfel de viaţă timp de doi ani şi jumătate după ce mama sa a decedat. Insula a fost denumită Virginia Caye în memoria mamei sale.

Reed a locuit singură pe insulă în afară de voluntarii din întreaga lume care veneau în vizită câteva zile pentru a o ajuta să refertilizeze pământul în schimbul cazării gratuite. Britanica a decis să vândă insula după ce a cumpărat un alt pub şi a postat anunţul pe eBay pentru că o vânzare prin intermediul brokerilor ar fi durat prea mult. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO