Business Internaţional

Declaraţia prin care Halep îşi ameninţă toate rivalele de la Roland Garros. Prima reacţie după ce a eliminat-o pe Mertens şi s-a calificat în sferturi

Declaraţia prin care Halep îşi ameninţă toate...

Autor: Pro Sport

04.06.2018, 14:33 574

Simona Halep este prima jucătoare calificată în sferturi la Roland Garros 2018, după o veritabilă demonstraţie de forţă. Românca a defilat în meciul de luni cu Elise Mertens (Belgia, 16 WTA), scor 6-2, 6-1, calificându-se în sferturile turneului de la Roland Garros, iar la finalul a avut o stare de spirit foarte bună.

Cele 59 de minute în care a rezolvat meciul cu adversara din Belgia i-au conferit foarte multă încredere Simonei Halep. Favorita principală a început ca din tun a doua săptămână petrecută la Paris, intrând precum o tornadă pe teren.

Simona s-a năpustit asupra adversarei şi a jucat la un nivel foarte ridicat, obţinând cu stil o calificare fulger: "Cred că a fost meciul perfect. A fost bine pe teren, totul a mers bine, a fost o zi grozavă şi un meci grozav. Mă simt în formă, simt că pot alerga oricât, simt că pot fi agresivă şi ştiu că a fost un meci bun. Nu ştiu la ce să mă aştept din partea antrenorului meu. Dar, dacă îmi va spune că trebuie să fac antrenament, îl voi face", a declarat Simona, la finalul partide din optimi. 

Citiţi continuarea pe www.prosport.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO