Business Internaţional

Deutsche Bank ar putea renunţa la plata bonusurilor în cash

Deutsche Bank ar putea renunţa la plata bonusurilor în...

Autor: Ştefan Stan

26.10.2016, 10:21 374

Executivii din cadrul celui mai mare creditor german au discutat în mod informal opţiuni pentru a da bancherilor acţiuni în locul bonusurilor în cash. Bordul de supraveghere ar putea discuta acest subiect al plăţii variabile în cadrul întâlnirii de miercuri. Compania trebuie să facă publice joi datele financiare pe trimestrul al treilea, deci nu ne putem aştepta încă la o decizie finală, potrivit aceloraşi surse.

Măsurile, dacă vor fi luate în lunile care urmează, ar avea cel mai mare impact asupra băncii. Totuşi, creditorul din Frankfurt ia în calcul şi alte alternative.

Orice decizie depinde probabil de momentul în care Deutsche Bank va ajunge la o înţelegere cu Departamentul de Justiţie din SUA, şi de suma pe care va trebui să o plătească.

CEO-ul băncii încearcă să oprească pierderile şi să readucă gigantul german pe linia de plutire, după ce banca a pierdut peste 40% din valoarea acţiunilor de la începutul anului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO