Business Internaţional

Donald Trump s-a întâlnit cu Nigel Farage, unul dintre arhitecţii Brexitului să îi dea ”lecţii” despre Brexit şi cum să o învingă pe Hillary

Donald Trump s-a întâlnit cu Nigel Farage, unul dintre...

Autor: Ştefan Stan

25.08.2016, 13:21 527

Nigel Farage, fostul lider UKIP şi unul dintre arhitecţii Brexitului, s-a întâlnit cu candidatul Republican la alegerile din Statele Unite, Donald Trump, sfătuindu-i pe republicani să voteze împotriva lui Hillary Clinton, scrie Bloomberg.  

”Ne-au spus că economia noastră se va prăbuşi, iar David Cameron, care atunci încă era premierul nostru, ne-a spus că am putea declanşa al Treilea Război Mondial”, a spus Farage. ”Am văzut cum industria sondajelor cum a făcut tot ce a putut în fiecare zi pentru a demoraliza campania noastră. Chiar şi în ziua alegerilor, ne-au pus cu 10 puncte în urmă în sondaje. Cu toţii s-au înşelat”, a adăugat el.  

Farage a comparat campania sa prin care a încercat să scoată Marea Britanie din UE cu aceea de la Tea Party din SUA, o ramură a Partidului Republican. După victoria surpriză de la Referendumul din Marea Britanie, Ferage îl vede pe Trump obţinând o victorie similară în SUA.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO