Business Internaţional

După ce au plătit 1.000 de dolari pentru un iPhone X, mai mulţi utilizatori susţin că nu pot răspunde la apelurile telefonice din cauza erorilor

După ce au plătit 1.000 de dolari pentru un iPhone X,...

Autor: Alex Ciutacu

09.02.2018, 23:41 3131

Mai mulţi utilizatori ai noului model de la Apple, iPhone X descoperă o problemă cel puţin neaşteptată din partea smartphone-ului de 1.000 de dolari: nu pot răspunde la telefon, potrivit Financial Times.

Modelul lansat în urmă cu trei luni de compania Apple, al cărui ecran poate fi deblocat doar cu o simplă privire datorită tehnologiei avansate de recunoaştere facială a fost aclamat de CEO-ul Tim Cook, ca fiind primul dintr-o nouă generaţie de iPhone-uri.

Cu toate acestea, sute de proprietari s-au revoltat că atunci când sună telefonul, ecranul iPhone-ului întârzie să se lumineze pentru aproximativ 10 secunde, timp în care aceştia nu pot glisa cu degetul pe ecran pentru a răspunde la telefon.

„Oricând îmi sună telefonul, ringtone-ul porneşte, dar ecranul se luminează abia după 6-8 secunde”, susţine un utilizator.

Sute de utilizatori au postat probleme şi plângeri similare pe forumul Apple, semnalând aceeaşi eroare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO