Business Internaţional

Este cea mai căutată destinaţie pentru vacanţa de Paşte! Află care este preţul unui city-break!

Este cea mai căutată destinaţie pentru vacanţa de...

Autor: ONE ONE

28.04.2016, 13:49 918

Anul acesta vacanţa de Paşte a coincis cu cea de 1 mai, iar vremea mohorâtă îi va ţine pe turişti departe de litoralul românesc. Pentru weekend-ul prelungit, turiştii români, care au ales să petreacă sărbătorile înafara graniţelor ţării, s-au orientat anul acesta către capitala Italiei.

Roma s-a aflat mereu în topul preferinţelor turiştilor români datorită preţurilor scăzute şi varietatea obiectivelor turistice din Eternul Oraş. Un pachet turistic in Roma ce include cazare şi transport cu avionul din Bucureşti costă aproximativ 250 de euro.

Dacă încă nu v-aţi decis unde să plecaţi, agenţiile de la noi au oferte last-minute cu destinaţia Roma la preţuri avantajoase. Pentru perioada 29 aprilie-1 mai, la Paravion, preţurile pentru o vacanţă în doi încep de la 225 euro/persoană. Pe site-ul Vola.ro, pentru aceeaşi perioadă, transportul cu avionul şi cazarea la un hotel de 3 stele costă 239 de euro/persoană. Aerotravel propune un city-break de trei nopţi la o vilă aflată în apropierea staţiei de tren Termini Station la preţul de 292 de euro/persoană.

Citiţi articolul integral pe www.one.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO