Business Internaţional

Floyd Mayweather va intra în clubul atleţilor miliardari în urma meciului disputat cu McGregor

Floyd Mayweather va intra în clubul atleţilor...

Autor: Mediafax

28.08.2017, 15:53 310

Mayweather a obţinut deja în carieră 700 de milioane de dolari în urma câştigării mai multor bătălii, inclusiv din vânzarea de bilete, sponsorizări şi reclame.

În urma meciului disputat cu irlandezul McGregor, Mayweather ar trebui să se alăture lui Michael Jordan şi Tiger Woods în clubul atleţilor care au câştigat peste un miliard de dolari, a declarat Leonard Ellerbe, directorul general al Mayweather Promotions.

Jordan a obţinut peste 93 de milioane de dolari în carieră, dar a avut mai multe contracte de sponsorizări, inclusiv cu Nike. Contractele de sponsorizare l-au ajutat să intre în clubul miliardarilor. Jordan a intrat pe lista miliardarilor realizată de Forbes pentru prima dată în 2015.

Tiger Woods a intrat pe lista Forbes în 2009, câştigurile şi sponsorizările propulsându-l pe listă, dar averea lui a scăzut în ultima vreme. În 2016, Forbes estima că averea lui Woods era de 740 de milioane de dolari.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO