Business Internaţional

Focuri de armă într-un liceu din SUA. În unitatea de învăţământ este alertă de securitate/ UPDATE: Mai mulţi răniţi în urma incidentului

Focuri de armă într-un liceu din SUA. În unitatea de...

Autor: Mihai Draghici, Mediafax

20.03.2018, 14:57 95

UPDATE:  Mai multe persoane au fost rănite în incidentul armat produs marţi într-un liceu din statul american Maryland, informează NBC News.

Incidentul armat a avut loc în liceul din localitatea Great Mills, situată la circa 100 de kilometri sud-est de oraşul Washington.

Mai multe persoane au fost rănite în incident, iar cel puţin două au fost spitalizate, au declarat surse din cadrul echipelor de intervenţie.


Un atac armat a avut loc marţi într-un liceu din statul american Maryland, anunţă autorităţile americane, precizând că incidentul de securitate s-a încheiat deja.

Incidentul armat a avut loc în liceul din localitatea Great Mills, situată în comitatul St. Mary din statul Maryland, relatează postul WJLA.

Numeroase echipaje de poliţie au fost trimise la unitatea şcolară.

"A avut loc un incident în liceul din localitatea Great Mills", a comunicat Poliţia.

"Avem un incident armat. În unitatea de învăţământ este alertă de securitate, incidentul s-a încheiat", a comunicat Liceul din Great Mills.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO