Business Internaţional

Foxconn, producătorul de cip-uri al companiei Apple, va achiziţiona compania de accesorii Belkin pentru suma de 866 de milioane de dolari

Foxconn, producătorul de cip-uri al companiei Apple, va...

Autor: Alex Ciutacu

29.03.2018, 17:58 63

Foxconn Interconnect Technology, o unitate a producătorului de cip-uri Foxconn, va achiziţiona producătorul de accesorii electronice Belkin, pentru suma de 866 de milioane de dolari, potrivit USA Today.

Compania Foxconn, cunoscută în Statele Unite pentru asamblarea de iPhone-uri, şi-a extins operaţiunile din Statele Unite. În iulie 2017, Foxconn a anunţat un plan de a construi o fabrică în Wisconsin pentru producţia de ecrane LCD, investiţie de 10 miliarde de dolari.

Achiziţia firmei Belkin din Los Angeles, îi aduce companiei Foxconn o gamă de device-uri pentu sisteme de tip smart home, routere pentru internet marca Linksys şi zeci de accesorii şi încărcătoare atât pentru smartphone-uri de la Apple cât şi pentru cele de tip Android.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO