Business Internaţional

Halep ia lecţii de la Agassi şi Djokovic înainte de Indian Wells

Halep ia lecţii de la Agassi şi Djokovic înainte de...

Autor: Claudiu Giurgea, Mediafax

03.03.2018, 12:03 328

Simona Halep se pregăteşte întro zonă exclusivistă din Las Vegas, acolo unde îşi are reşedinţa fostul lider mondial Andre Agassi. Antrenorul sportivei noastre, australianul Darren Cahill, i-a intermediat Simonei întâlnirea cu deţinătorul a 8 trofee de Grand Slam, aşa cum a mai făcut-o şi în anul 2016.

Dar surpriza a fost şi mai frumoasă de această dată, întrucât americanul îl antrenează în prezent pe Novak Djokovic, aflat şi el la centrul "Life Time" din Las Vegas. Conform presei locale, Simona urmează chiar să participe la o sesiune comună de antrenament cu Andre Agassi, Novak Djokovic şi Darren Cahill.

Deocamdată, Simona Halep şi Novak Djokovic s-au pregătit separat, sârbul a ales un teren în aer liber, iar românca a lovit mingea în sală, sub privirile lui Agassi, ascunse după o prelată. În schimb, actuala ocupantă a locului 1 WTA şi fostul lider din circuitul ATP au mers la aceeaşi sală de forţă.

Cei doi vecini, dacă ne referim la ţările din care provin, s-au apropiat şi la figurat prin prisma relaţiei foarte puternice dintre antrenorii lor. Darren Cahill, mentorul Simonei, i-a fost antrenor şi lui Andre Agassi, aşa că revederea din Las Vegas a fost foarte emoţionantă. Datorită lui Darren, americanul a devenit cel mai în vârstă lider mondial, la 33 de ani (record doborât de Federer în 2018).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO