Business Internaţional

Hamburgeri cu drona, o piaţă în dezvoltare: Uber a anunţat că va livra mâncare cu drona în mai puţin de 30 de minute

Hamburgeri cu drona, o piaţă în dezvoltare: Uber a...

Autor: Alex Ciutacu

12.05.2018, 14:23 347

Compania Uber Technologies va începe să livreze mâncare cu drona în San Diego, California, ca parte a unor teste comerciale aprobate de guvernul federal, a spus Dara Khosrowshahi, CEO al companiei, potrivit Fortune.

Khosrowshahi a transmis că mâncarea ar trebui să ajungă într-un interval de timp cuprins între 5 şi 30 de minute. „Apasă un buton şi ai mâncarea la uşă”, a spus ea.

Uber este acum cel mai mare serviciu de livrare pentru mâncare din lume, a spus executivul în faţa audienţei de la conferinţa Uber din Los Angeles.

Departamentul pentru Transporturi din Statele Unite a transmis că a ales 10 state, iar guvernele locale şi o serie de companii printre care Alphabet, FedEx, Intel , Qualcomm şi Uber, vor lucra împreună în cadrul acestor teste.

Hamburgeri livraţi prin intermediul dronei – a fost unul dintre subiectele pe care Khosrowshahi le-a atins în cadrul conferinţei organizate de Uber Elevate, segmentul de vehicule zburătoare al Uber Technologies.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO