Business Internaţional

Hillary Clinton avertizează Marea Britanie asupra ieşirii din UE şi semnării unui acord comercial cu Trump

Hillary Clinton avertizează Marea Britanie asupra...

Autor: Mihai Draghici

15.10.2017, 16:25 210

Guvernul Theresa May a semnalat că ar putea părăsi Uniunea Europeană fără un acord privind viitoarele relaţii bilaterale şi analizează posibilitatea semnării unui tratat comercial cu Statele Unite.

Întrebată despre perspectivele unui acord comercial între Marea Britanie şi Statele Unite, Hillary Clinton a declarat pentru BBC: "Ar fi un acord comercial cu cineva care afirmă că nu crede în comerţul internaţional; îmi imaginez cum va evolua situaţia în următorii ani".

Hillary Clinton a avertizat Guvernul de la Londra şi în privinţa lipsei unui acord comercial cu Uniunea Europeană post-Brexit. "Marea Britanie va fi într-un mare dezavantaj în cazul în care negocierile cu UE vor eşua. Uitându-mă la votul în sensul Brexit îmi dau seama că a fost, într-o anumită măsură, un precursor a ceea ce ni s-a întâmplat în Statele Unite... Alegătorii au primit cantităţi mari de informaţii fabricate, false", a subliniat Hillary Clinton, care a pierdut scrutinul prezidenţial din SUA în faţa lui Donald Trump.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO