Ieri o populară destinaţie turistică, astăzi imaginea apocalipsei. Statul în care drumurile au fost înghiţite de ape, iar locuitorii se îngrămădesc pe un deal pentru a avea semnal la telefon

25 sep 2017 Autor: Mediafax

Pentru mulţi dintre locuitori, dar şi pentru liderii din Puerto Rico, uraganul Maria, care a lovit miercuri insula, este echivalentul apocalipsei. O spun chiar ei. Sâmbătă, autorităţile au mers să vadă efectele furtunii, iar şocul a fost unul puternic: drumuri dispărute, oameni izolaţi, reţele de telefonie distruse şi curent electric inexistent. Devastator şi apocaliptic sunt cuvintele care stau astăzi pe buzele tuturor celor de pe insulă.

Uraganul Maria a devastat pur şi simplu Puerto Rico. 10 oameni au murit, iar acum, după ce pericolul furtunii a trecut, autorităţile sunt şocate la vederea imaginii pe care a lăsat-o în urmă.

Teritoriul american a rămas fără comunicaţii, fără apă, fără curent electric. Oamenii au fost izolaţi de restul lumii. Multe dintre străzi au dispărut dispărut, iar multe alte drumuri sunt blocate, izolând locuitorii.  

Vedeţi galeria foto pe Mediafax.ro
 
Cuvinte cheie:
drumuri
, locuitori
, apocalipsa
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide