Business Internaţional

Învinsă de Halep, adversara a răbufnit: "Toate astea mă dezgustă. Mă las de tenis"

Învinsă de Halep, adversara a răbufnit: "Toate astea...

Autor: Claudiu Giurgea, Mediafax

23.03.2018, 15:21 1674

La conferinţa de presă de după meciul cu Halep, Dodin a avut un discurs interesant în care şi-a blamat jocul: "Rămân cu lucrurile negative. Ies dintr-o perioadă dificilă şi aş fi avut nevoie să câştig un meci ca acesta pentru a-mi reveni. Este multă decepţie. M-am luptat cu serviciul meu de rahat, dar asta nu este suficient împotriva jucătoarelor de acest nivel. Sincer, sunt dezgustată de tenis. Aş fi preferat să pierd cu 0-6, 0-6. Nu pot să zic nici că mi-a fost frică să câştig. Dar acest serviciu catastrofal m-a costat victoria. Şi nu ştiu de ce m-a părăsit. Tatăl meu (n.r. care este şi antrenorul ei) este foarte mulţumit de meciul meu. E <cool>, zâmbeşte, râde, e pozitiv. Pe mine, toate astea mă dezgustă"

Întrebată ce va face pentru a-şi reveni, Dodin şi-a continuat discursul autocritic: "Nimic. De furie, am dat cu telefonul de perete. Serviciul meu m-a pus la pământ şi îl învinovăţesc pentru asta. Nu i-am cerut aşi, voiam doar să nu fac duble. Dar nu am putut, a fost mai puternic decât mine. Mă las de tenis (n.r. a declarat râzând). I-am spus tatălui meu să mă scoată de la toate turneele la care sunt înscrisă. Serios, privind înapoi, cred că voi fi mulţumită de acest turneu. Am jucat meciuri de trei seturi, am văzut că nu sunt la pământ din puncte de vedere al tenisului. Dar, pentru moment, asta e tot ce pot spune pozitiv", a mai spus Oceane Dodin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO