Business Internaţional

Ion Ţiriac: Halep nu are de ce să fie supărată că nu este portdrapelul României, nu merge la Rio

Ion Ţiriac: Halep nu are de ce să fie supărată că nu...

Autor: Mediafax

09.07.2016, 14:08 2573

Ţiriac a comentat decizia COSR de a o desemna pe Cătălina Ponor portdrapelul României la JO 2016 şi a spus că Simona Halep nu are motive să fie supărată că nu a fost aleasă din moment ce nu va face parte din delegaţia României.

"Nu mă aşteptam ca Ponor să fie cea desemnată să fie portdrapelul României la Jocurile Olimpice. Nu ştiam că e calificată, credeam că va merge Larisa Iordache. Cristina Neagu e cea mai bună handbalistă în acest moment. Halep e sportivul român care apare cel mai mult la televizor, dar ea nu merge la Rio. N-are de ce să se supere că nu este portdrapelul", a declarat Ion Ţiriac, conform DigiSport.

Simona Halep a afirmat încă din timpul turneului de la Wimbledon că nu ştie sigur dacă va participa la Jocurile Olimpice. Îngrijorarea Simonei era legată, ca de altfel a mai multor sportivi din lume, de virusul Zika, iar jucătoarea din Constanţa spunea că va lua o decizie în acest sens după ce se va consulta cu medicii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO