Business Internaţional

Irina Begu a fost eliminată în optimile de finală de la Roland Garros

Irina Begu a fost eliminată în optimile de finală de...

Autor: Iulian Coşuleţu

29.05.2016, 17:33 104

Irina Begu a resimţit oboseala din partida cu Annika Beck şi s-a văzut condusă cu 3-1 în debutul meciului cu Shelby Rogers, din optimile de finală de la Roland Garros. Sportiva din Statele Unite, aflată în premieră în această fază a competiţiei într-un turneu de Mare Şlem, şi-a păstrat avantajul până în finalul setului, câştigat cu 6-3.

Irina Begu a fost mai agresivă în debutul manşei secunde şi s-a desprins la 2-0, însă Rogers a revenit şi a luat patru game-uri consecutive. În finalul actului al doilea, Begu a egalat la 4, însă şi-a cedat serviciul în game-ul 10, iar Rogers a înschis meciul în favoarea sa, scor 6-3, 6-4, după o oră şi 21 de minute de joc.

Pentru că a ajuns până în optimile de finală, Irina Begu va încasa 173.000 de euro şi 240 de puncte WTA. În faza următoare a turneului de la Roland Garros, Shelby Rogers o va întâlni pe Garbine Muguruza, a patra favorită la Internaţionalele Franţei de la Paris.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO